ROSE GOLD MASTER SERIES JAPAN BRUSHES

Shop/ novi proizvodi
21.10.2020

Rose gold edition kistova sa poklopcem - Master series Japan . 

SVI KISTOVI IMAJU VIŠESTRUKU NAMJENU , OVISNO O VAŠIM NAVIKAMA I PREFERENCIJAMA

#1 GEL BASE & TOP MASTER - ravno rezani duži  kist idealan za nanošenje baze ali i perfektan za crtani french ( za sve one koji vole crtati franch sa ravnim kistom ) 

#2 GEL BUILDER MASTER - kraći deblji zaobljeni kist idealan za gradivne gelove, pogotovo gušče , lijepo oblikuje gel u području oko zanoktica . Pogodan i za bazu kod malenih nokatnih pločica.

#3 COLOR GEL MASTER - ovalni duži kist za nanošenje color gela precizno u području oko zanoktica , također pogodan i za build / gradjenje nokta sa gradivnim gelom radi svog posebnog oblika.(pogotovo kod rijedjih tekstura gelova i no file tehnike ) .

#4 PERFECT LINER /SHADING MASTER - tanki dugački kist , izrazito elastičan ! Idealan za tehniku sjenčanja sa rijedjim materijalima ( gel polish ) kao i za iscrtavanje dugačkih preciznih linija ( liner ) , pomoć kod trajnog laka u području oko kožice , za crtani french , neizostavan za sve linije .

#5 SLIMMY - kratka dlaka koja je elastična i jako lijepo se savija i prati pokrete , pogotovo posebna za iscrtavanje ornamenata i sitnijih detalja , kao i za obrube sa non sticky gelovima 

#6 FRENCH MASTER - koso rezani kist namijenjen za crtani french . Za sve koji su navikli na koso rezane kistove , ali za crtani french  također je preporuka i #1 gel base & top master 

 

love 

#jnteam

Leave a comment
0 komentara